Proč se zasnoubit? Pro lásku!

 “Seděla za oknem kavárny. Ještě chvíli se na ni díval. Pak zvedla oči a usmála se. Tím to bylo jasné, už nemělo cenu pochybovat. Bude ji milovat napořád.”

Žijeme ve světě, kde potkáváme jeden druhého, milujeme, milujeme  a propojujeme své životy. Je to malé kouzlo, které tu pro nás pořád je a pořád bude. A pokud narazíme na Něj/Ni a zjistíme, že právě takhle to chceme už navždycky, budeme mít to malé kouzlo u sebe už napořád. A to je to, co nás ukotvuje a co nám dělá radost každý náš další den.

Protože za tím, co chceme, si máme jít a o tom, že milujeme, máme mluvit, tak by pak přece bylo pošetilé bát se dát to najevo. Vyslovit to. Vejít do kavárny, posadit se naproti Ní (snad vám promine, že jdete o chvíli později, přece jste se na Ni dívali nějakou dobu skrz to okno) a konečně jí říct to, co už si dlouho myslíte. Že bez Ní nemá váš svět smysl a že s Ní chcete být už napořád. Že díky Ní nejste jen prázdná schránka na duši, že díky Ní jste šťastný.

Váš hlas bude mluvit přímo k Ní, popisovat slovy vaše pocity. Malý kovový kroužek může být symbolem, co říct chcete a slova už na to nestačí. Je to symbol čisté lásky už po mnoho generací. Symbol toho, že ji doopravdy máte rádi. A právě s tím vám srdečně a s láskou pomáháme. Jsme vaši prodlouženou rukou, když na Ni myslíte a přetváříme vaše city do malého artefaktu, který už bude nosit napořád u sebe.

My jako šperkaři se snažíme svýma rukama vytvořit právě to, co chcete říct své nejmilejší. Můžete si vybrat ze spousty vzorů nebo si nechat vyrobit vaše myšlenky (a budoucí slova) přímo na míru. Jsme tu pro vás. Chceme, aby ta chvíle, kdy vejdete a usednete naproti Ní, byla čiré štěstí a čirá láska.

Děláme to s radostí a oddaností, protože si moc přejeme, aby se říkalo “Miluji Tě” nahlas. Zásnuby jsou tradice, díky kterým lásku vyslovujeme, projevujeme a cítíme. Proto s velkou oddaností pracujeme na našich prstenech. Děláme to, protože láska je to kouzlo, díky kterému dává svět smysl. Mluvme o ní.

Se vším ostatním vás s láskou pomůžeme.

 

Jako vaši šperkaři vám přejeme jen to nejlepší.

“Podíval se na ni a otevřel malou krabičku. Věděl, že svit v jejích očích znamená: Láska.”