Šperky nosí historii

Šperky nejsou jen krásné, vyjadřují i vaši duši. Jsou to malé osobní amulety i výroky beze slov o tom, co máte schované v sobě, jaká jste. Upřednostňujete čistý, minimalistický a elegantní styl nebo jste spíš víc bohémská duše? Jednoduché linie a kvalitní materiály nebo vrstvení, barvy, cinkání a celá řada přívěsků? Žádné řešení není špatné! Jste to vy a jen vy. A šperky jen dokreslují vaší osobnost. Hrdě, kouzelně a rafinovaně. Umět se prezentovat. Ukázat světu, kdo jste. A zároveň mít stále u sebe něco svého, milého a krásného pro hmat, zrak i duši.

Šperk má často svůj vlastní osobní příběh. Často se šperky dědí z generace na generaci. Určitě někde máte svůj oblíbený prsten nebo přívěšek po babičce nebo hodinky po dědečkovi. Ve špercích se skrývá historie. Tajemné kouzlo. Jsou nabité energií. Vždyť je, někdo vám blízký, nosil skoro celý život, každý den velmi blízko u sebe. Šperky viděly příběhy. Zažily lásku i smutek. Nejsou jen krásné. Nosí historii.

My, jako šperkaři věříme v jejich sílu. Chováme se k nim s oddaností a péčí. Jsme schopni se vám o ně dobře postarat, upravit je přímo vám na míru nebo vytvořit malý osobní artefakt přímo podle vašich přání, který bude provázet někoho vám blízkého. Tvoříme zásnubní prsteny, snubní prsteny, originální přívěsky, náušnice pro zvláštní chvíle (náušnice z naší dílny se účastnily sportovních mistrovství i hudebních koncertů), prsteny jako osobní dárky… Tvoříme je pro vás, a proto uvítáme rádi vaše nápady i vaše speciální přání a city, které do nich chcete vložit. Nebojte se nás kontaktovat! Jsme tu pro vás.

Tvoříme malé amulety, které nosí historii. A lásku.