Dárková sada šperků – jak nakoupit výhodně a potěšit nejvíce

Magazín šperky jiříček články sada šperků sety

Dárkové sady šperků

Dárková sada šperků ze sterlingového stříbra 925/1000 je ideálním a krásným dárkem od srdce, který potěší každou ženu a dívku.

Dárkové sady mohou obsahovat náušnice, prsten, náhrdelník přívěsek s řetízkem nebo i náramek. Design jednotlivých kousků může být buď totožný a tudíž stoprocentně ladit (takové šperky se hodí především do společnosti a na formálnější události), nebo ladit volně (pro ležérnější módní vzhled).

Naše dárkové sety

  • Pokud byste si chtěli svoji sadu vybrat sami, rádi ji pro Vás zhotovíme a dárkově zabalíme do luxusní dárkové krabičky, kterou od nás dostanete jako dárek zdarma.
  • Šetříme i Vaši peněženku – poskládali jsme pro vás naše nejprodávanější produkty s 10% slevou!
  • Jednotlivé šperky v dárkové sadě můžete mít rhodiované (stříbrný vzhled bílého zlata), nebo je pro Vás na přání můžeme pozlatit žlutým nebo růžovým zlatem.
  • Jako luxusní variantu pro Vás na zakázku zhotovíme jakoukoliv sadu ze 14 karátového žlutého, bílého nebo růžového zlata Au 585/1000.
  • Tyto sady jsou unikátním a hodnotným dárkem – z naší dílny přímo pro Vás a pro Vaši milovanou.

Tip: Nakupujte přímo od výrobce

Proč? Výrobce má většinou v záloze od každého vzoru všechny typy šperků. Líbí se vám například vážka? Výrobce – tedy i my – vám dokáže vyrobit náušnice, přívěsek, náramek a klidně i brož. Pokud zrovna šperk do setu v nabídce nevidíte, není problém nás kontaktovat a my už se s vámi na výrobě požadovaného šperku domluvíme.

Magazín šperky jiříček články lití výroba šperků

Zajímavost:

Stříbrný či zlatý dárek nemusí vždy mít pouze podobu šperku. Česká značka GIYOU nabízí originální ručně vyrábené květy ze stříbra a zlata, které jsou opravdu unikátním dárkem z drahého kovu, který jen tak někdo doma nemá.

zlaté-květiny-ruční-výroby-Giyou-tip-na-dárek

Dárková sada šperků je sázkou na jistotu

Dárková sada šperků ohromí a potěší. Můžete si být jisti, že manželce/mamince/setře/babičce/kamarádce/šéfové určitě uděláte radost, protože šperk je vždycky správnou volbou.

Vyberte si z naší nabídky dárkových setů šperků ZDE nebo nás kontaktujte emailem pro zakázkovou výrobu.